- Kategorie blogu
- Recepty
- Chataření a chalupaření
- Cestování
- Gurmánské zážitky
- Štítky blogu
KOTLÍKY NA GULÁŠ, TROJNOŽKY, KOTLINY PÁRTY A PAELLA PÁNVE
KOTLE A KOTLINY NA DOMÁCÍ ZABÍJAČKU A JEJICH SOUPRAVY
DOMÁCÍ UDÍRNY A ZAHRADNÍ GRILY GRILOVACÍ ROŠTY PÁNVE PLÁTY
KUCHYNĚ A NÁDOBÍ, VAŘICE, NÁŘADÍ A PŘÍSLUŠENSTVÍ
SMALTOVANÉ NÁDOBÍ, HRNCE, KASTROLY, SOUPRAVY NÁDOBÍ
Email pro vaše novinky
Co je nového:
Cestování
Nejnovější články

18.08.2022
Cestování
Zdejší malebné domy lákají k bezcílným procházkám a desítky zdejších muzeí a galerií zase k poznávání tvorby předních maďarských umělců. Ti se totiž ve Szentendru rádi usazovali a dodnes usazují. Stylové restaurace ve Szentendru nabízejí speciality místní kuchyně a to jsou různé guláše.

18.08.2022
Cestování
Opékání je jednou z nejčastějších úprav - špekáček se pro tyto účely nařezává, což jednak zlepšuje jeho chuť a zrychluje přehřátí, jednak zmenšuje tučnost pokrmu. Opečený špekáček je sytě červenohnědý, s příjemným leskem střevíčku, bez stop vytváření "chlebové kůrky".