Logo
Rádi Vám poradíme. Zavolejte.
08:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
29.04.2020
Nové soupravy Párty a trojnožky s kladkou
Nová souprava Párty s červeným smaltovaným kotlíkem a grilovací mřížka na kotlinu 39 cm a kompletním příslušenstvím, naběračkou, vařečkou a silikono... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Co je nového:

Nová kolekce voděodolných obalů na kotlíky a trojnožky skladem

Rychle a chutně v kotlících ohřejete i Expres menu. Máme to vyzkoušené a můžeme doporučit i ostatním.

Expres Menu

Nová souprava Párty s grilovací mřížkou na kotlinu

Souprava Párty s grilovací mřížkou

Trojnožka s kladkou a pojistkou zinkochrom

Trojnožka s kladkou a pojistkou černě lakovaná

 

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas provozovateli webu: Emirka - Miroslava Elsnerová, se sídlem U Beroňky 429, Velký Týnec 78372, IČ 02337983, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

       

      Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.
  5. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

                                                                                                                                 

Proč nakupovat u nás
Nejširší sortiment kotlů a kotlíků v ČR
Veškeré nabízené zboží je skladem 
Zboží expedujeme obratem do 24 hodin
Objednávky také po telefonu a mailem
Cenové nabídky při velkých nákupech
Jsme na trhu od roku 2004
Ověřeno zákazníky

 

Kontaktní informace
Logo
www.gulasovekotliky.cz
Miroslava Elsnerová
Miroslava Elsnerová
08:00 - 18:00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.