Logo
Rádi Vám poradíme. Zavolejte.
08:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
29.04.2020
Nové soupravy Párty a trojnožky s kladkou
Soupravy kotlíků a trojnožek rozšiřujeme o trojnožky s kladkou a pojistkou. Jejich výhodou je jednoduše měnit teplotu nad ohništěm změnou výšky kotl... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Co je nového:

Nová kolekce voděodolných obalů na kotlíky a trojnožky skladem

Rychle a chutně v kotlících ohřejete i Expres menu. Máme to vyzkoušené a můžeme doporučit i ostatním.

Expres Menu

Trojnožka s kladkou a pojistkou zinkochrom

Trojnožka s kladkou a pojistkou černě lakovaná

 

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas provozovateli webu - Emirka, Miroslava Elsnerová, se sídlem U Beroňky 429, Velký Týnec 783 72, IČ 02337983, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek

    • Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

      • zřízení a administrace uživatelského účtu
      • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
    • Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

      • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
      • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
    • Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

      • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
      • Poskytovatelem přepravní služby Professional Parcel Logistic CZ s.r.o., K Borovému 99, 251 01, Říčany - Jažlovice
      • Poskytovatelem přepravní služby Direct Parcel Distribution CZ s.r.o., Modletice 135, 251 01, Říčany u Prahy
      • Poskytovatelem přepravní služby General Logistics Systems Czech Republic s.r.o., Průmyslová 5619/1, 586 01, Jihlava
      • Poskytovatelem přepravní služby Česká pošta, s.p., Politických vězňů 909/4, 225 99, Praha 1
    • Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.
    • Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

    • Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

      • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
      • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
      • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
      • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
      • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
      • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
      • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
      • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

                                                                                                                                     

    Proč nakupovat u nás
    Nejširší sortiment kotlů a kotlíků v ČR
    Veškeré nabízené zboží je skladem 
    Zboží expedujeme obratem do 24 hodin
    Objednávky také po telefonu a mailem
    Cenové nabídky při velkých nákupech
    Jsme na trhu od roku 2004
    Ověřeno zákazníky

     

    Kontaktní informace
    Logo
    www.gulasovekotliky.cz
    Miroslava Elsnerová
    Miroslava Elsnerová
    08:00 - 18:00
    Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
    Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.