Logo
Rádi Vám poradíme. Zavolejte.
08:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Email pro vaše novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas provozovateli webu - Emirka, Miroslava Elsnerová, se sídlem U Beroňky 429, Velký Týnec 783 72, IČ 02337983, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek

    • Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

      • zřízení a administrace uživatelského účtu
      • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
    • Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

      • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
      • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
    • Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

      • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
      • Poskytovatelem přepravní služby Professional Parcel Logistic CZ s.r.o., K Borovému 99, 251 01, Říčany - Jažlovice
      • Poskytovatelem přepravní služby Direct Parcel Distribution CZ s.r.o., Modletice 135, 251 01, Říčany u Prahy
      • Poskytovatelem přepravní služby General Logistics Systems Czech Republic s.r.o., Průmyslová 5619/1, 586 01, Jihlava
      • Poskytovatelem přepravní služby Česká pošta, s.p., Politických vězňů 909/4, 225 99, Praha 1
    • Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.
    • Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

    • Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

      • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
      • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
      • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
      • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
      • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
      • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
      • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
      • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

    Novinky z našeho blogu

    Paella - tradiční pokrm španělské kuchyně
    Paella - tradiční pokrm španělské kuchyně
    PAELLA je tradiční pokrm španělské kuchyně pojmenovaný po široké kovové pánvi na které se nejen připravuje ale i podává. Nepřehlédnutelná smaltovaná p... číst celé
    Maďarsko - místní kuchyně
    Maďarsko - místní kuchyně
    Gulyás - klasický typický pokrm maďarské kuchyně. Ale pozor, nejde o guláš se šesti jaký známe z české hospody. Jedná se v podstatě o vydatnou polévku... číst celé
    Szentendre je Montmartrem Dunaje
    18.08.2022 Cestování
    Szentendre je Montmartrem Dunaje
    Zdejší malebné domy lákají k bezcílným procházkám a desítky zdejších muzeí a galerií zase k poznávání tvorby předních maďarských umělců. Ti se totiž v... číst celé
    Proč relaxovat chozením do přírody
    18.08.2022 Cestování
    Proč relaxovat chozením do přírody
    Opékání je jednou z nejčastějších úprav - špekáček se pro tyto účely nařezává, což jednak zlepšuje jeho chuť a zrychluje přehřátí, jednak zmenšuje tuč... číst celé

                                                                                                                                     

    Proč nakupovat u nás
    Nejširší sortiment kotlů a kotlíků v ČR
    Veškeré nabízené zboží je skladem 
    Zboží expedujeme obratem do 24 hodin
    Objednávky také po telefonu a mailem
    Cenové nabídky při velkých nákupech
    Jsme na trhu od roku 2004
    Ověřeno zákazníky

     

    Kontaktní informace
    Logo
    www.gulasovekotliky.cz
    Miroslava Elsnerová
    Miroslava Elsnerová
    08:00 - 18:00
    Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz