- Úvod
- ELEKTRICKÉ UDÍRNY A POTŘEBY K UZENÍ
DOMÁCÍ UDÍRNY, PŘÍSLUŠENSTVÍ UDÍREN, POTŘEBY K UZENÍ
DOMÁCÍ UDÍRNY, PŘÍSLUŠENSTVÍ UDÍREN, POTŘEBY K UZENÍ
Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodloužení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl. Vybrat můžete udírnu přesně podle vaších potřeb. Nabízíme multifunkční udírny, izolované udírny a elektrické udírny pro rybáře, chataře a chalupáře.
DOMÁCÍ UDÍRNY, PŘÍSLUŠENSTVÍ UDÍREN, POTŘEBY K UZENÍ
Uzení je konzervační metoda, při které se maso nebo jiné potraviny tepelně upravují za pomoci kouře. Vlivem kouře a tepla dochází k prodloužení trvanlivost potravin. Pro domácí nakládání masa na uzení má každý z nás jiný recept vedoucí k zaručeně vynikající pochutině. Pokud patříte mezi uzenáře začátečníky, zalistujte v literatuře kde najdete dobré rady, které vám budou užitečné při nakládání masa na uzení.